Julefrokost 2017

JULEFEST PÅ REFBORG 2017

JULEBUFFET

Hvide og røde sild med karrysalat

Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron

Varmrøget laks med karsecreme, rogn og maltchips

Torskepaté med håndpillede rejer og dildemulsion

Klassisk grisesylte med grov sennep og rødbeder

Urtefarseret unghanebryst fra HOPBALLE MØLLE

Appelsin og ingefærbraiserede svineskanker

Sprødstegt ribbensteg og økologisk medister med karamelliserede kartofler

Confitteret andelår med syrlige pastinakker og saltede mandler

Langtidsstegt kalvesteg med sauce Italienne og nøddestegte kartofler

Kålsalat med nødder, tranebær og sprængt pære

Honningglaceret hamburgerryg med rosmarinbagte rodfrugter

Økologisk landbrie med syltede nødder

UNIKA ”Gammel knas” med gulerodsappelsinmarmelade

Mørk chokoladebrownie med hvid ganache og pistaicecrunch

Klassisk ris ala mande med kirsebærsauce

Lækkert brød, både hjemmebagt og fra Billund Bageri

REFBORGS julebuffet  Kr. 319,-

 

 

JULEBUFFET ud af huset 2017:

Hvide og røde sild med karrysalat

Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron

Varmrøget laks med karsecreme, rogn og maltchips

Klassisk grisesylte med grov sennep og rødbeder

Sprødstegt ribbensteg og økologisk medister med karameliserede kartofler

Confitteret andelår med syrlige pastinakker og saltede mandler

Kålsalat med nødder, tranebær og sprængt pære

Økologisk landbrie med syltede nødder

Klassisk ris ala mande med kirsebærsauce

Lækkert brød, både hjemmebagt og fra Billund Bageri

 

PRIS KR. 195,-

Fra minimum 15 personer.

Prisen er pr. person.

Afhentes inden kl. 18.00.

Levering i Billund, kr. 200,-.