Butik

GOURMETBUTIK I BILLUND  
I butikken sælger vi delikatesser indenfor både mad- og drikkevarer, samt udvalgt brugskunst, som vi også selv har brugt som interiør på REFBORG.

Vi har et bredt udvalg af specialoste heriblandt Arla Unika. Ligeledes har vi altid hele ferske kyllinger samt kyllingbryst fra Hopballe Mølle. Kig gerne ind i butikken og se vores store udvalg af specialiteter.  Hold dig altid opdateret via vores Facebook side.

UDVALG
Vin fra de bedste vinhuse, specialøl fra Bøgedal, Fur bryghus, Grauballe Bryghus,  Antons saft , spiritus, whisky og snapse fra Fary Lochan.

Summerbird kaffe fra Nicolas Vahé, te fra Numi og Clipper,  chokolade og Lakrids fra PR, chokoladelækkerier fra Summerbird, gourmet-delikatesser fra Hr. Skov, Nicolas Vahé og Lie Gourmet,  Mill & Mortar.  Ligeledes fuld sortiement  af de lækre skønhedsprodukter fra Karmameju.

En række af varerne er økologiske. Andre er bare blandt de bedste i deres kategori.

I butikken vil der oftest være smagsprøver, så du kan prøvesmage, hvorfor vi synes, vi har de bedste produkter.  Vi laver byens flotteste gavekurve, som du med stolthed kan give videre til en der fortjener det.

FORFRISKNING

Vi har lavet et lille hyggeligt hjørne, hvor du kan holde en pause . Er du mere til en kold forfriskning, en skøn kop kaffe eller the, en specialøl eller et godt glas vin, så serverer vi gerne det. Du kan også nyde et stykke chokolade eller en anden delikatesse, som du lige har købt i butikken. Vi har selvfølgelig også Kaffe og the To Go.

Vi glæder os til at se dig i butikken.