Måske lige et job for dig

Vi søger hjælpe til køkkenet Kok og Køkkenassistent.

Alsidig og kreativ kok søges til REFBORG i Billund

Ordrebogen fyldes hastigt igen, så vi står nu og har behov for flere hænder i køkkenet

På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af gode råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang. Køkkenet skal levere a la carte madoplevelser til vores eget ”Spiseriet”, men også til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset.

Vi forestiller os at:

  • Du er udlært kok med dansk svendebrev.
  • Du har erfaring med ala carte, selskaber, konferencer mm.
  • Du er knivskarp i køkkenet, og du brænder for at gøre en forskel for både gæster og kollegaer
  • Du drømmer om at arbejde i et moderne køkken, hvor vi hver dag arbejder på at udvikle os.
  • Du arbejder ud fra princippet om, at god mad selvfølgelig er lavet fra bunden
  • Du arbejder struktureret og målrettet, og gerne vil have en afvekslende arbejdsdag
  • Du er klar til at starte snarest, men vi venter på den rette
  • Du har styr på egenkontrol og hygiejne

Vi tilbyder:

Et stærkt team af glade kollegaer, bestående af 3 faglærte kokke og 4 elever i køkkenet. I alt ca. 20 medarbejdere på hotellet

En god omgangstone, med plads til smil og humor

Mulighed for at udfolde dine kreative evner, da du som kok er med til at opdatere vores menukort flere gange årligt

Ordnede forhold med aflønning ud fra erfaring og kvalifikationer

  • Fleksible kollegaer
  • REFBORG er:
  • Beliggende i Billund.
  • En super arbejdsplads.
  • I rivende udvikling.
  • Et sted med plads til forskelligheder.
  • Ikke et hotel med mange værelser, men mange glade gæster

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, og hvis ovenstående har vakt din interesse, så send din ansøgning allerede i dag. Send den på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os.

Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633