Selskaber

HOLD DIN NÆSTE FEST ELLER RECEPTION HOS OS
Barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag, mindesamvær og andre begivenheder kan du holde hos os og være sikker på at få +25 års erfaring med omkring planlægning og gennemførelse.

VI SKRÆDDERSYER DIN FEST
Vi har flotte lyse lokaler med en dejlig atmosfære. Vi sætter det gode værtskab i højsæde og vi har byens bedste køkken. Vi skræddersyer din fest så dagen bliver uforglemmelig for dig og dine gæster. Kom ind og tal med os om de mange muligheder,  se vores selskabslokaler og lad os sammen finde den rette løsning.

HELAFTENSARRANGEMENT
Er I mere end 20 personer til festen, kan vi tilbyde et helaftensarrangement, hvor alt er inkluderet lige fra velkomstdrink til natmad. Priserne starter ved DKK 525,-

NÅR vi siger helaftensarrangement så mener vi det – ingen skjulte overraskelser.

BRUNCH 

Skal festen starte tidligt på dagen så anbefaler vi  REFBORG’s brunch. Stort udvidet morgenbord med både kolde og lune retter, hertil lækkert brød fra Billund Bageri. Kaffe/the og juice er inkl. i prisen som starter ved DKK 225,- pr. person.

FROKOSTBUFFET ELLER DELIKATESSEBORD

Måske er du mere til en uformel komsammen, hvor du hygger i nogle timer med de nærmeste, så kan du overveje at høre mere om REFBORG’s frokostbuffet eller delikatessebord med efterfølgende kaffe og kage starter ved DKK 275,-. pr person.

LOKALER
Vi har lokaler til selskaber af mange forskellige størrelser:

MØDE 1: 5-25 personer
MØDE 2: 20-50 personer
MØDE 1-2: : 5-75 personer

SAL 1: 20-75 personer

SAL 2: 20-75 personer

SAL 1-2: 20-200

Vi laver en pris og et relevant indhold til netop jeres arrangement. Send en forespørgsel på mail@refborg.dk eller kontakt Birthe, Michael eller Torben på telefon 75 33 26 33 for nærmere aftale.

Vores forslag kunne være:

RefborgS Brunch

  • Røræg med bacon og Hopballe mølle brunchpølse
  • Rørt yoghurt med hjemmelavet müsli
  • Koldrøget laks med tilbehør
  • Lun leverpostej med champignon
  • 3 økologiske spegepølser
  • 2 økologiske oste med honningsyltede nødder
  • Udvalg af marmelade, honning og smøre-pålæg
  • Lune pandekager med lækkert tilbehør
  • Franskbrød, rugbrød, rundstykker
  • Wienerbrød
  • Kaffe/the/juice ad libitum
  • PRIS KR. 225,-
  • Fra 20 personer. Pris pr. person.

REFBORGS DELIKATESSEBORD:

  • Røget laks med creme og mayo
  • Håndpillede rejer
  • Små lune tærter
  • Hjemmebagt brød og smør
  • Hopballe Mølle kylling
  • Lun gris med diverse lækker tilbehør
  • Månedens heldige kartoffel
  • Røget skinke
  • REFBORG delikatessepølser
  • To dejlige salater
  • Danske, økologiske oste
  • Hjemmebagt kage og is
  • Kaffe/the ad libitum
  • PRIS KR. 275,-
  • Fra 20 personer. Pris pr. person.

REFBORG dEN EKSTRA GODE BUFFET:

  • Koldrøget laks med rygeost og sprød rug
  • Rejer og asparges med sprængte agurker og dild
  • Hønsesalat med sprødt skind og syltede rødløg
  • Fyldt unghane med syltede rødløg
  • Langtidsstegt oksefilet med svampe og kål, rødvinssky
  • Porretærte med bacon
  • Æble/peberrodsbraiseret svinebryst med æblechutney
  • Pommes duchesse med urter
  • Pestostegte kartofler
  • Salater
  • Brød og smør
  • Ostebræt med økologiske oste
  • Ostelagkage med gelé eller islagkage
  • Bærmousse med sprød bund
  • PRIS KR. 295,- (3-retter, buffet)
  • Fra 20 personer. Pris pr. person.

Festarrangementer:

  • Sammensæt selv jeres egen festmenu.
  • Vælg forret, hovedret, dessert og evt. natmad.
  • Afgør selv hvilken type festarrangement De foretrækker
  • Vi kan tilbyde lokaler fra 20 – 150 personer.
  • Fest 1
  • Velkomstdrink
  • Menu: 3 retter frit sammensat efter festmenuen
  • Husets hvid/rød og dessertvin samt øl og sodavand ad libitum-
  • gældende i 7 timer
  • Dejligt koldt vand for tørst og vin for smag
  •              Kaffe-the med småkager 1 cognac/likør
  • Natmad
  • Pris pr kuvert kr. 545,- for ”den klassiske”
  • Fest 2
  • Velkomstdrink med snacks
  • Menu: 3 retter frit sammensat efter festmenuen
  • Husets hvid/rød og dessertvin samt øl og sodavand ad libitum-
  • gældende i 7 timer
  • Dejligt koldt vand for tørst og vin for smag
  •              Kaffe-the med Kransekage 1 cognac/likør
  • Natmad
  • Pris pr kuvert kr. 625,- for ”den populære”
  • Fest 3
  • Velkomstdrink med appetizer
  • Menu: 3 retter frit sammensat efter festmenuen
  • Husets hvid/rød og dessertvin samt øl og sodavand ad libitum-
  • gældende i 7 timer
  • Dejligt koldt vand for tørst og vin for smag
  •              Kaffe-the med summerbird chokolade 1 cognac/likør
  • Natmad
  • Pris pr kuvert kr. 698,- for ”den moderne
  • Festmenuer:

  • Klassikeren:
  • Rejecocktail (asparges, bagt cherrytomat, salat, dressing)
  • Laksemousse på salatbund, med sprødt og dildemulsion
  • Tarteletter med Hopballe Mølle Kylling i cremet asparges stuvning
  • Kalvesteg (sæson tilpasset garniture, skysauce, persillevendte kartofler)
  • Flæskesteg med kogte og sukkerbrunede kartofler, Asier, rødkål og skysauce
  • Sprængt Oksebryst med peberrodssauce, kogte kartofler, dampede grønsager
  • Islagkage (Chokolade-, vanille- og jordbæris, med sprød, bær og sirup)
  • Årstidens bærmousse på sprød bund, hertil friske bær og nutellasne
  • Klassisk æblekage med vanillefløde og sprødt
  • Pris pr. kuvert kr. 285,00 ekskl. drikkevarer.
  • Den populære:
  • Rødbedegravad laksefilet (peberrodscreme, rogn, æblesprængt agurk, dildolie, salat)
  • Carpaccio af gravad kalveinderlår (sæsonafhængig garniture)
  • Unghanerillette med syrlig kål, balsamicosirup, porreolie, saltede mandler og sprød rugchips
  • Fyldt unghane fra Hopballe Mølle (Saute af frisk torvegrønt, Hvidløgs-timiansky, pommes duchessse)
  • Helstegt Oksefilet med variation af sæsonens grønt, Pommes røsti og rødvinsglace
  • Duet af gris (bryst og mørbrad) med sæsonafstemt garniture og æble/peberrodssky
  • Panna cotta med hvid chokolade, hertil appelsinsorbet, sprødt og frisk frugt/bær
  • Mandeltærte (hvid chokoladeis, marinerede nødder, bær og coulis)
  • ”Pære Belle Helene” i nye klæder.
  • Pris pr. kuvert kr. 335,00 ekskl. drikkevarer.
  • Den moderne:
  • Stegt hvid fisk på bund af blomkål-fennikelsaute, lun trøffelhollandaise og krydderurtesala
  • Tapastallerken med tigerrejer, rødbedegravad laks, unghanerilette, røget okseinderlår
  • Jumfruhummere og røgede kammuslinger med lun hummermayo og crudité af urter
  • Kalvefilet i sprød kappe med svampesoufle, torvefriske grønsager, rodfrugtflan,rosmarinsky og nøddestegte kartofler
  • Krondyrfilet med bagte rodfrugter, Cognacsauce med brombær, svampe-druesauté, kartoffelsoufle
  • Langtidsstegt oksemørbrad med rodfrugtflan, kålsaute, blomkålspuré, sauce Italienne og pommes fondant
  • Chokoladevarité (gateaux Marcell, hvid ganache med brændte mandler, lys parfait, bær og karamel)
  • Creme brulle tilsmagt med Bailey, hertil Solbærsorbet og syltede pærer og krystalliseret chokolade
  • Tallerken med udvalg af køkkenets hjemmelavede dessertspecialiteter
  • Pris pr. kuvert kr. 395,00 ekskl. drikkevarer.

 

 Opgradering:

Snacks – chips på borderne under dansen: pris pr. kuvert kr.  18,-

Alm. spiritus (gin, rom, vodka, mokai mv.) pris pr. kuvert kr.  85,-

Sorbet “ganerenser” inden hovedret: pris pr. kuvert kr.  24,-