Selskaber

HOLD DIN NÆSTE FEST ELLER RECEPTION HOS OS
Barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag, mindesamvær og andre begivenheder kan du holde hos os og være sikker på at få +25 års erfaring med omkring planlægning og gennemførelse.

VI SKRÆDDERSYER DIN FEST
Vi har flotte lyse lokaler med en dejlig atmosfære. Vi sætter det gode værtskab i højsæde og vi har byens bedste køkken. Vi skræddersyer din fest så dagen bliver uforglemmelig for dig og dine gæster. Kom ind og tal med os om de mange muligheder,  se vores selskabslokaler og lad os sammen finde den rette løsning.

HELAFTENSARRANGEMENT
Er I mere end 20 personer til festen, kan vi tilbyde et helaftensarrangement, hvor alt er inkluderet lige fra velkomstdrink til natmad. Priserne starter ved DKK 595,-

NÅR vi siger helaftensarrangement så mener vi det – ingen skjulte overraskelser.

BRUNCH 

Skal festen starte tidligt på dagen så anbefaler vi  REFBORG’s brunch. Stort udvidet morgenbord med både kolde og lune retter, hertil lækkert brød fra Billund Bageri. Kaffe/the og juice er inkl. i prisen som starter ved DKK 225,- pr. person.

FROKOSTBUFFET ELLER DELIKATESSEBORD

Måske er du mere til en uformel komsammen, hvor du hygger i nogle timer med de nærmeste, så kan du overveje at høre mere om REFBORG’s frokostbuffet eller delikatessebord med efterfølgende kaffe og kage. Prisen starter ved DKK 275,-. pr person.

LOKALER
Vi har lokaler til selskaber af mange forskellige størrelser:

MØDE 1: 5-25 personer
MØDE 2: 20-50 personer
MØDE 1-2: : 5-75 personer

SAL 1: 20-75 personer

SAL 2: 20-75 personer

SAL 1-2: 20-200

Vi laver en pris og et relevant indhold til netop jeres arrangement. Send en forespørgsel på mail@refborg.dk eller kontakt Birthe, Michael eller Torben på telefon 75 33 26 33 for nærmere aftale.

Vores forslag kunne være:

Refborg konfirmationsbuffet 2019

  • Koldrøget laks med dildcreme-
  • Tunmousse med rejer og salat
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Brød og smør
  • Urtestegt svinefilet med timiansauce
  • Langtidsstegt oksefilet med rødvinssky
  • Bagte rodfrugter
  • Saute med svampe og kål
  • Salat af årstidens friske torvegrønt
  • Pommes Duchesse med urter
  • Pommes Rissolles
  • Pastasalat med hytteost og urter julienne
  • Brownie med hvid chokoladeganache
  • REFBORGS islagkage
  • Pris pr. person 278 kr. (3 år til og med 12 år – halv pris)
  • Minimum 15 personer

Refborg brunch 

  • Røræg med HOPBALLE MØLLE brunch pølse og tørsaltet bacon
  • Rørt yoghurt med müsli og crunch
  • Lun leverpostej med champignon og bacon samt syltede rødbeder
  • Koldrøget laks med rygeostcreme, pluk salat, sprøde maltchips og urter
  • Udvalg af økologiske pølser med tilpasset garniture
  • Økologisk brie med syltede nødder
  • Økologisk kornblomst med bagte blommer
  • Økologisk skæreost med peberfrugt og druer
  • Lune pandekager med sirup
  • Marmelade, honning og smørepålæg
  • Frisk frugtanretning
  • Udvalg af franskbrød, rugbrød og rundstykker
  • Wienerbrød
  • Økologisk smør
  • Kaffe/the/juice ad libitum

Pris pr. person 225 kr. (3 år til og med 12 år – halv pris)

Minimum 15 personer

Frokost brunch

  • Hjemmelavet frugtsmoothie
  • Æg ”en cocotte”, med bacon og gammelknas
  • Små tærter med spinat og kylling
  • Tomater bagt med serranoskinke og parmesan
  • Røræg med HOPBALLE MØLLE brunch pølser
  • Kold roastbeef med karrypickles og cornichons
  • Tigerrejer med dildemulsion
  • Små pommes røsti med persille
  • Røget Agustus skinke, serveret med olivensalat og pesto
  • Hjemmelavet kyllingesalat med æbler, peberfrugt, svampe og syltede rødløg
  • Økologisk skæreost med peberfrugt og druer
  • 2 sæsonaktuelle oste fra ARLA UNIKA, med chutney og relish
  • Marmelade, honning og smørepålæg
  • Udvalg af franskbrød, rugbrød og flutes
  • Kaffe/the/juice ad libitum
  • Pris pr person 258,00 ( 3 år til og med 12 år – halv pris )
  • Minimum 15 personer

Klassisk frokostbuffet:

  • Æg og rejer med mayonnaise
  • Lun fiskefilet med remoulade og citron
  • Røget laks med dilddressing og plukket salat
  • Kold roastbeef med peberrod, remoulade og ristede løg
  • Hamburgerryg med italiensk salat
  • Lun leverpostej med bacon og champignon
  • Ribbensteg med rødkål og asier
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Blandet salat med sæsonens friske grøntsager
  • Økologisk brie med honningsyltede nødder
  • Hjemmebagt brownie med creme fraiche
  • Udvalg af rugbrød, franskbrød og flutes
  • Økologisk smør  (3 år til og med 12 år -halv pris)
  • Pris pr. person 238,- ( 3 år til og med 12 år – halv pris )
  • Minimum 15 personer

Refborg delikatessebord:

  • Letrøget laksemousse med rejer og dildcreme samt salat
  • Håndpillede rejer vendt med basilikumpesto
  • Røget Agustus skinke, serveret med olivensalat og bagte tomater
  • Unghanerillette med balsamicosirup, gulerodschips og urtesalat
  • Quiche lorraine med bacon, løg og porre
  • Langtidsstegt kalveroast af velhængt lårtunge
  • Grillet ratatouille
  • Grisebryst braiseret i mørk øl, hertil kraftig sauce af skyen
  • Urtefarseret unghanebryst fra HOPBALLE MØLLE, med timian-hvidløgssauce
  • Pastasalat med urter julienne, hytteost og ristede mandler
  • Blandet salat med sæsonens friske grøntsager
  • Ostefad med ARLA UNIKA oste, hertil chutney og relish
  • Mandelmazariner med skovbærfromage og kandiseret chokolade
  • Lys chokoladeparfait med råsyltede bær, vaniljefløde og chokoladesejl
  • Udvalg af rugbrød, franskbrød og flutes
  • Økologisk smør
  • PRIS KR. 278,-
  • Fra 20 personer. Pris pr. person.

Refborg den ekstra gode buffet:

  • Fennikelgravad laks – salat – estragonskum – sprøde risflager – glacerede løg
  • Håndpillede rejer – bagte tomater – pastinakchips – agurk – dildemulsion
  • Kyllingesalat (æbler, peberfrugt, svampe, og syltede rødløg) – sprøde croutons
  • Rillette af okseskank -spidsbryst, – syrlig kål, maltchips – balsamicoglace
  • Brød og smør
  • Langtidsstegt oksefilet – sauté af svampe – kål – rødvinssky
  • Unghanebryst fra HOPBALLE MØLLE, fyldt med spinatsoufle – lynstegt blomkål med mandler
  • Braiserede grisekæber – glaceret med sauce af skyen – grillede gulerødder
  • Rødspættefilet bagt med panko – bacon – rødløg, – mild dijoncreme tilsmagt med peberrod
  • Pommes duchesse med friske krydderurter
  • Pestostegte kartofler
  • Grov salat med sæsonens friske grønsager
  • Pastasalat – urter julienne – hytteost – ristede mandler
  • Økologiske oste – chutney – marmelade
  • Gateaux Marcell – råsyltede skovbær – kandiseret chokolade
  • Islagkage lagt med fragilité og makronbunde – vaniljefløde – broken gel – chokoladesejl
  • PRIS KR. 295,- (3-retter, buffet)
  • Fra 20 personer. Pris pr. person.

Refborg – klassikeren

Vælg selv 3 retter

  • Rejecocktail – asparges – bagt cherry tomat – salat – dressing.
  • Tunmousse – salat – sprødt – dildemulsion
  • Tarteletter med Hopballe Mølle Kylling – asparges stuvning
  • Kalvesteg – svampe-kål saute -skysauce – persillevendte kartofler.
  • Flæskesteg – kartofler – brunede kartofler – asier – rødkål – skysauce.
  • Sprængt Oksebryst – peberrodssauce – kartofler – dampede grønsager.
  • Islagkage – fragilité – makronbunde – chokoladeis – jordbæris – vaniliefløde – broken gel – chokoladesejl
  • Bærmousse – sprød bund – friske bær – chokolade sne
  • Klassisk æblekage – vaniljefløde – sprødt
  •  Pris pr. person 295,- kr. ( 3 år til og med 12 år – halv pris)
  • Minimum 15 personer

Refborg – Den populære

Vælg selv 3 retter

  • Rødbedegravad laks – peberrodscreme – rogn – sprængt agurk – dildolie – sprød ris.
  • Carpaccio – salat – basilikum – pinjekerner – parmesanchips – bagte tomater.
  • Unghanerillette – chiffonade af spidskål – balsamicosirup – porreolie – saltede mandler -sprød rugchips.
  • Fyldt unghane fra Hopballe Mølle – grøntsags saute – hvidløgs-timiansky – pommes duchessse.
  • Helstegt Oksefilet – sæsonens grønt – Pommes røsti – rødvinsglace.
  • Duet af gris – gulerodsflan – svampe saute – pom rissolé – æble-peberrodssky.
  • Panna cotta med hvid chokolade – appelsinsorbet – sprødt – frisk frugt/bær.
  • Mandeltærte – hvid chokoladeis – marinerede nødder- bær – coulis.
  • Fransk chokoladetærte – saltkaramel – pæremousse – sorbet – cookiecrumble broken gel tilsmagt med Grand Marnier
  • Pris pr. person 355.- kr. (3 år til og med 12 år – halv pris)
  • Minimum 15 personer

Refborg – Den moderne

Vælg selv 3 retter

  • Skindstegt torsk – blomkål-fennikelsaute – trøffelhollandaise -krydderurtesala.
  • Tapastallerken: Tigerrejer – rødbede gravad laks – unghanerilette – røget okseinderlår – spansk fiskesuppe.
  • Jomfruhummere – røgede kammuslinger – lun hummermayo – crudité af urter.
  • Kalvefilet i sprød kappe med svampesoufle – saute af grønsager – rodfrugtflan Rosmarinsky – pommes Anna m urter.
  • Krondyrfilet – bagte rodfrugter – Cognacsauce med brombær –
  • svampe-druesauté – nøddestegte kartofler
  • Langtidsstegt oksemørbrad – rodfrugtflan – kålsaute – blomkålspuré –
  • sauce Italienne – pommes fondant.
  • Gateaux Marcell – hvid ganache – brændte mandler- lys parfait – bær –karamel
  • Creme brulle med Bailey – Solbærsorbet – syltede pærer – krystalliseret
  • chokolade.
  • Udvalg af køkkenets hjemmelavede dessertspecialiteter. Is, kage, fromage mm.
  • Pris pr. person 395.- kr. (3 år til og med 12 år – halv pris)
  • Minimum 15 personer

Refborg – Natmad

Klar suppe med boller og urter                            70,-

Minestrone                                                                70,-

Gullaschsuppe                                                          70,-

Aspargessuppe                                                         70,-

Lav selv hotdog                                                        70,-

Lav selv flæskestegsandwich                                75,-

Æggekage med flæsk                                              75,-

Tærtebord (skinke, kylling, laks) med salat       80,-

Pølse/ostebord og lun leverpostej                        95,-

Festarrangementer:

Sammensæt selv jeres egen festmenu. Vælg forret, hovedret, dessert og evt. natmad. Afgør selv hvilken type festarrangement De foretrækker Vi kan tilbyde lokaler fra 20 – 150 personer.

Fest 1

Velkomstdrink

Menu: 3 retter frit sammensat efter festmenuen

Husets hvid/rød og dessertvin samt øl og sodavand ad libitum-

gældende i 7 timer

Dejligt koldt vand for tørst og vin for smag

             Kaffe-the med småkager 1 cognac/likør

Natmad

Pris pr kuvert kr. 595,- for ”den klassiske”

Fest 2

Velkomstdrink med snacks

Menu: 3 retter frit sammensat efter festmenuen

Husets hvid/rød og dessertvin samt øl og sodavand ad libitum-

gældende i 7 timer

Dejligt koldt vand for tørst og vin for smag

             Kaffe-the med Kransekage 1 cognac/likør

Natmad

Pris pr kuvert kr. 675,- for ”den populære”

Fest 3

Velkomstdrink med appetizer

Menu: 3 retter frit sammensat efter festmenuen

Husets hvid/rød og dessertvin samt øl og sodavand ad libitum-

gældende i 7 timer

Dejligt koldt vand for tørst og vin for smag

             Kaffe-the med Summerbird chokolade 1 cognac/likør

Natmad

Pris pr kuvert kr. 745,- for ”den moderne

  

 Opgradering:

Snacks – chips på borderne under dansen: pris pr. kuvert kr.  18,-

Alm. spiritus (gin, rom, vodka, mokai mv.) pris pr. kuvert kr.  85,-

Sorbet “ganerenser” inden hovedret: pris pr. kuvert kr.  24,-