Selskaber

HOLD DIN NÆSTE FEST ELLER RECEPTION HOS OS
Barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag, mindesamvær og andre begivenheder kan du holde hos os og være sikker på at få +25 års erfaring med omkring planlægning og gennemførelse.

VI SKRÆDDERSYER DIN FEST
Vi har flotte lyse lokaler med en dejlig atmosfære. Vi sætter det gode værtskab i højsæde og vi har byens bedste køkken. Vi skræddersyer din fest så dagen bliver uforglemmelig for dig og dine gæster. Kom ind og tal med os om de mange muligheder,  se vores selskabslokaler og lad os sammen finde den rette løsning.

HELAFTENSARRANGEMENT
Er I mere end 20 personer til festen, kan vi tilbyde et helaftensarrangement, hvor alt er inkluderet lige fra velkomstdrink til natmad. Priserne starter ved DKK 595,-

NÅR vi siger helaftensarrangement så mener vi det – ingen skjulte overraskelser.

BRUNCH 

Skal festen starte tidligt på dagen så anbefaler vi  REFBORG’s brunch. Stort udvidet morgenbord med både kolde og lune retter, hertil lækkert brød fra Billund Bageri. Kaffe/the og juice er inkl. i prisen som starter ved DKK 225,- pr. person.

FROKOSTBUFFET ELLER DELIKATESSEBORD

Måske er du mere til en uformel komsammen, hvor du hygger i nogle timer med de nærmeste, så kan du overveje at høre mere om REFBORG’s frokostbuffet eller delikatessebord med efterfølgende kaffe og kage. Prisen starter ved DKK 275,-. pr person.

LOKALER
Vi har lokaler til selskaber af mange forskellige størrelser:

MØDE 1: 5-25 personer
MØDE 2: 20-50 personer
MØDE 1-2: : 5-75 personer

SAL 1: 20-75 personer

SAL 2: 20-75 personer

SAL 1-2: 20-200

Overnatning i forbindelse med et selskab kr. 750,00 for dobbeltværelse incl. morgenmad.

Vi laver en pris og et relevant indhold til netop jeres arrangement. Send en forespørgsel på mail@refborg.dk eller kontakt Birthe eller Torben på telefon 75 33 26 33 for nærmere aftale.

Vores forslag kunne være:

Refborg brunch 

  • Røræg med HOPBALLE MØLLE brunch pølse og tørsaltet bacon (krydret)
  • Rørt yoghurt med müsli og crunch
  • Lun leverpostej med champignon og bacon samt syltede rødbeder
  • Koldrøget laks med rygeostcreme, pluk salat, sprøde maltchips og urter
  • Udvalg af økologiske pølser med tilpasset garniture
  • Økologisk brie med syltede nødder
  • Økologisk kornblomst med bagte blommer
  • Økologisk skæreost med peberfrugt og druer
  • Lune pandekager med sirup
  • Marmelade, honning og smørepålæg
  • Frisk frugtanretning
  • Udvalg af franskbrød, rugbrød og rundstykker
  • Wienerbrød
  • Økologisk smør
  • Kaffe/the/juice ad libitum
  • Pris pr. person 225 kr. (3 år til og med 12 år – halv pris)
  • Minimum 15 personer

Frokost brunch

  • Hjemmelavet frugtsmoothie
  • Æg ”en cocotte”, med bacon og gammelknas
  • Små tærter med spinat og kylling
  • Tomater bagt med serranoskinke og parmesan
  • Røræg med HOPBALLE MØLLE brunch pølser (krydret)
  • Kold roastbeef med karrypickles og cornichons
  • Tigerrejer med dildemulsion
  • Små pommes røsti med persille
  • Røget Agustus skinke, serveret med olivensalat og pesto
  • Hjemmelavet kyllingesalat med æbler, peberfrugt, svampe og syltede rødløg
  • Økologisk skæreost med peberfrugt og druer
  • 2 sæsonaktuelle oste fra ARLA UNIKA, med chutney og relish
  • Marmelade, honning og smørepålæg
  • Udvalg af franskbrød, rugbrød og flutes
  • Kaffe/the/juice ad libitum
  • Pris pr person 258,00 ( 3 år til og med 12 år – halv pris )
  • Minimum 15 personer

Klassisk frokostbuffet:

  • Æg og rejer med mayonnaise
  • Lun fiskefilet med remoulade og citron
  • Røget laks med dilddressing og plukket salat
  • Kold roastbeef med peberrod, remoulade og ristede løg
  • Hamburgerryg med italiensk salat
  • Lun leverpostej med bacon og champignon
  • Ribbensteg med rødkål og asier
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Blandet salat med sæsonens friske grøntsager
  • Økologisk brie med honningsyltede nødder
  • Hjemmebagt brownie med creme fraiche
  • Udvalg af rugbrød, franskbrød og flutes
  • Økologisk smør  (3 år til og med 12 år -halv pris)
  • Pris pr. person 238,- ( 3 år til og med 12 år – halv pris )
  • Minimum 15 personer

Refborg delikatessebord:

  • Letrøget laksemousse med rejer og dildcreme samt salat
  • Håndpillede rejer vendt med basilikumpesto
  • Røget Agustus skinke, serveret med olivensalat og bagte tomater
  • Unghanerillette med balsamicosirup, gulerodschips og urtesalat
  • Quiche lorraine med bacon, løg og porre
  • Langtidsstegt kalveroast af velhængt lårtunge
  • Grillet ratatouille
  • Grisebryst braiseret i mørk øl, hertil kraftig sauce af skyen
  • Urtefarseret unghanebryst fra HOPBALLE MØLLE, med timian-hvidløgssauce
  • Pastasalat med urter julienne, hytteost og ristede mandler
  • Blandet salat med sæsonens friske grøntsager
  • Ostefad med ARLA UNIKA oste, hertil chutney og relish
  • Skovbærfromage på sprød kiksebund og kandiseret chokolade
  • Mandelmazariner med hvid chokoladeganache, råsyltede bær og chokoladesejl.
  • Udvalg af rugbrød, franskbrød og flutes
  • Økologisk smør
  • PRIS KR. 278,-
  • Fra 20 personer. Pris pr. person.

Tapas Buffet

  • Luftig mousse af tun og rejer, hertil maltchips og dildemulsion.
  • Carpaccio af okse, serveret med sprøde parmesanchips og ristede pinjekerner.
  • Unghanerillette med chiffonade af spidskål, balsamicosirup, saltede mandler -sprøde rugchips.
  • Pesto marinerede tigerrejer med honning-limecreme og kartoffelchips.
  •  
  • Små mørbradbøffer med ristede svampe.
  • Sur-sød kylling med crudité af rodfrugter, hertil kraftig balsamicosauce.
  • Glaseret svinebryst med knuste kartofler vendt i urtefløde.
  • Patatas bravas (stegte kartofler)
  • Pastasalat med grillede artiskokker, oliven og sprød chorizo
  • Spansk tortilla med serranoskinke, bagte tomater og kapersbær
  • Blandede salater med torvefriske grøntsager
  • Gammel knas fra Arla UNIKA, serveret med relish og sprød rug.
  • Skovbær mousse med coulis og sprød marengs.
  • Fransk chokloadetærte med saltkaramel, pæremousse og broken gel.
  • Gateaux Marcell med marinerede bær, chokoladeflager og nøddecrumble.
  • Hjemmebagt brød og økologisk smør
  • Pris pr. person 295 kr.
  • (3 år til og med 12 år – halv pris)
  • Minimum 15 personer

Refborg den ekstra gode buffet:

  • Fennikelgravad laks – salat – estragonskum – sprøde risflager – glacerede løg
  • Håndpillede rejer – bagte tomater – pastinakchips – agurk – dildemulsion
  • Kyllingesalat (æbler, peberfrugt, svampe, og syltede rødløg) – sprøde croutons
  • Rillette af okseskank -spidsbryst, – syrlig kål, maltchips – balsamicoglace
  • Brød og smør
  •  
  • Langtidsstegt oksefilet – sauté af svampe – kål – rødvinssky
  • Unghane fra HOPBALLE MØLLE, fyldt med svampesoufle – lynstegt blomkål med mandler
  • Braiserede grisekæber – glaceret med sauce af skyen – grillede gulerødder
  • Medallioner af grisemørbrad, hertil spinatflan – sprød peberbacon
  • Pommes duchesse med friske krydderurter
  • Pestostegte kartofler
  • Grov salat med sæsonens friske grønsager
  • Pastasalat – urter julienne – hytteost – ristede mandler
  •  
  • Økologiske oste – chutney – marmelade
  • Gateaux Marcell – råsyltede skovbær – kandiseret chokolade
  • Små panna cotta – broken gel – crumble
  • Islagkage lagt med fragilité og makronbunde – vaniljefløde – chokoladesejl
  •  
  • Pris pr. person 295 kr.
  • (3 år til og med 12 år – halv pris)

Konfirmationsbuffet 2021

  • Tunmousse med rejer og salat
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Koldrøget laks med dildcreme
  • Brød og smør

  • Urtestegt svinefilet med timiansauce
  • Langtidsstegt oksefilet med rødvinssky
  • Bagte rodfrugter
  • Saute med svampe og kål
  • Salat af årstidens friske torvegrønt
  • Pommes Duchesse med urter
  • Pommes Rissolles
  • Pastasalat med hytteost og urter julienne
  •  
  • Brownie med hvid chokoladeganache
  • REFBORGS islagkage        
  • Pris pr. person 288 kr.
  • (3 år til og med 12 år – halv pris)
  • Minimum 15 personer

Refborg – klassikeren

Vælg selv 3 retter

  • Rejecocktail – asparges – bagt cherry tomat – salat – dressing.
  • Tunmousse – salat – sprødt – dildemulsion
  • Tarteletter med Hopballe Mølle Kylling – asparges stuvning
  •  
  • Kalvesteg – svampe-kål saute -skysauce – persillevendte kartofler.
  • Flæskesteg – kartofler – brunede kartofler – asier – rødkål – skysauce.
  • Sprængt Oksebryst – peberrodssauce – kartofler – dampede grønsager.
  •  
  • Islagkage – fragilité – makronbunde – chokoladeis – jordbæris – vaniliefløde – broken gel – chokoladesejl
  • Bærmousse – sprød bund – friske bær – chokolade sne
  • Klassisk æblekage – vaniljefløde – sprødt
  •  Pris pr. person 295,- kr. ( 3 år til og med 12 år – halv pris)
  • Minimum 15 personer

Refborg – Den populære

Vælg selv 3 retter

  • Rødbedegravad laks – peberrodscreme – rogn – sprængt agurk – dildolie – sprød ris.
  • Carpaccio af okse – salat – basilikum – pinjekerner – parmesanchips – bagte tomater.
  • Unghanerillette – chiffonade af spidskål – balsamicosirup – porreolie – saltede mandler -sprød rugchips.
  •  
  • Ballotine af unghane fra Hopballe Mølle – grøntsagssauté – saltbagt selleri – hvidløgs-timiansky – pommes duchessse.
  • Helstegt Oksefilet – spinatflan – Pommes Anna – rødvinsglace – grillede gulerødder
  • Duet af gris – gulerodspuré – svampe saute – pommes røsti – æble-peberrodssky.
  •  
  • Panna cotta med hvid chokolade – sorbet – sprødt – frisk frugt/bær.
  • Mandeltærte – hvid chokoladeis – marinerede nødder- bær – coulis.
  • Fransk chokoladetærte – saltkaramel – pæremousse – sorbet – crumble – broken gel
  • Pris pr. person 355 kr (3 år til og med 12 år – halv pris)
  • Minimum 15 personer

Refborg – Den moderne

Vælg selv 3 retter

  • Skindstegt torsk – blomkål-fennikelsaute – trøffelhollandaise – urtesalat.
  • Tapastallerken: Tigerrejer – rødbede gravad laks – unghanerilette – røget okseinderlår – spansk fiskesuppe.
  • Seared tun – jomfruhummere – hummerhollandaise – pluksalat – sprøde risflager
  •  
  • Kalvefilet i sprød kappe med svampesoufle – saute af grønsager – rodfrugtflan Rosmarinsky – pommes macaire m urter.
  • Krondyrfilet – bagte rodfrugter – Cognacsauce med brombær –
  • svampe-druesauté – pommes anna
  • Langtidsstegt oksemørbrad – rodfrugtflan – kålsaute – blomkålspuré –
  • sauce Italienne – pommes fondant.
  •  
  • Gateaux Marcell – hvid ganache – brændte mandler- lys parfait – bær – karamel
  • Creme brûllé med Bailey – solbærsorbet – syltede pærer – krystalliseret
  • chokolade.
  • Udvalg af køkkenets hjemmelavede dessertspecialiteter. Is – kage – fromage mm.
  •  
  • Pris pr. person 395 kr. 3 år til og med 12 år – halv pris
  • Minimum 15 personer

Refborg – Natmad

Klar suppe med boller og urter                            70,-

Minestrone                                                                70,-

Gullaschsuppe                                                          70,-

Aspargessuppe                                                         70,-

Lav selv hotdog                                                        70,-

Lav selv flæskestegsandwich                                75,-

Æggekage med flæsk                                              75,-

Tærtebord (skinke, kylling, laks) med salat       80,-

Pølse/ostebord og lun leverpostej                        95,-

Festarrangementer:

Sammensæt selv jeres egen festmenu. Vælg forret, hovedret, dessert og evt. natmad. Afgør selv hvilken type festarrangement De foretrækker Vi kan tilbyde lokaler fra 20 – 150 personer.

Fest 1

Velkomstdrink

Menu: 3 retter frit sammensat efter festmenuen

Husets hvid/rød og dessertvin samt øl og sodavand ad libitum-

gældende i 7 timer

Dejligt koldt vand for tørst og vin for smag

Kaffe-the med småkager 1 cognac/likør

Natmad

Pris pr kuvert kr. 595,- for ”den klassiske”

Fest 2

Velkomstdrink med snacks

Menu: 3 retter frit sammensat efter festmenuen

Husets hvid/rød og dessertvin samt øl og sodavand ad libitum-

gældende i 7 timer

Dejligt koldt vand for tørst og vin for smag

Kaffe-the med Kransekage 1 cognac/likør

Natmad

Pris pr kuvert kr. 675,- for ”den populære”

Fest 3

Velkomstdrink med appetizer

Menu: 3 retter frit sammensat efter festmenuen

Husets hvid/rød og dessertvin samt øl og sodavand ad libitum-

gældende i 7 timer

Dejligt koldt vand for tørst og vin for smag

Kaffe-the med Summerbird chokolade 1 cognac/likør

Natmad

Pris pr kuvert kr. 745,- for ”den moderne

 

 Opgradering:

Snacks – chips på borderne under dansen: pris pr. kuvert kr.  18,-

Alm. spiritus (gin, rom, vodka, mokai mv.) pris pr. kuvert kr.  85,-

Sorbet “ganerenser” inden hovedret: pris pr. kuvert kr.  24,-

Kaffe med tilbehør

Kaffe pakke 1

Kaffe / the – 1/1 bolle med smør – kringle – småkager                             125,00

Kaffe pakke 2

Kaffe / the – 1/1 bolle med pålæg/ost – lagkage – småkager                  135,00

Kaffe pakke 3

Kaffe / the – 1/1 bolle med pålæg/ost – kringle –                                       158,00

lagkage – småkager

2 x smørrebrød med 1 øl eller sodavand

Kaffe/the og lagkage                                                                                     168,00