Spiseriet / Menu

Åbningstider i Spiseriet frem til den 7 juni

Kl. 17.00 – 21.00

FÅ EN GOD MADOPLEVELSE I SPISERIET
Vi glæder os til at byde dig velkommen i Spiseriet. Det nye spisested i Billund. Her vil du blive modtaget af opmærksomme tjenere, der sammen med vores dygtige kokke, vil sørge for at du får en god madoplevelse i de nyindrettede og imødekommende lokaler.

MENUEN:

Frokost Sommer 2020

Sommermenu 2020

Og for at det ikke er nyt nok, så har vi udviklet vores egen opskrift på koldrøget laks, som vi dernæst har fået nogle rigtigt dygtige folk til at lave til os. Den første sending kommer i huset og er klar til servering onsdag den 18. marts

Hvad ER ET SPISERI?
Spiseriet er hverken en restaurant eller en café, men nok mere et sted midt imellem. Vores tilgang er uhøjtidelig, men du kan regne med, at både du og maden har vores fulde opmærksomhed. Vi går op i, hvad vi laver, og om du synes om at komme her. Kort sagt: du kan forvente god betjening, god mad og samlet set en god oplevelse, der kan huskes.
Vi bliver rated som det bedste spisested/restaurant  i Billund. Tjek os ud på facebook og Tripadvisor ;-).

KVALITET OG KULINARISKE OPLEVELSER
Vi lægger stor vægt på anvendelse af bæredygtige råvarer, økologi og Kvalitet i enhver tilberedning og betjening. Råvarerne finder sit udgangspunkt i sæsonen, og vi går langt for at finde de bedste varer og retter, så du kan blive positiv overrasket. I gourmetbutikken kan du købe en række af de råvarer, som vi selv bruger i køkkenet. Din tjener kan altid hjælpe med mere information herom.

DRIKKEVARER
Du kan altid se det aktuelle vinkort i Spiseriet. Priserne starter ved DKK 225,- for en af husets gode flasker. Du kan selv vælge din foretrukne vin i vinrummet i gourmetbutikken og tage den med ind i Spiseriet. Vi tilbyder derudover alverdens drikkevarer med fokus på god kvalitet og smagen: Specialøl fra Grauballe Bryghus, Fur Bryghus, Bøgedal,  Kroghs Grønt, Antons Saft, Galvanina (bio dynamisk), stort udvalg af special tonic.

Dine værter og tjener ser frem til at byde dig velkommen til en mindeværdig spiseoplevelse i Spiseriet.