Det sker

EN AFTEN MED SUMMERBIRD PÅ REFBORG
Mandag den 3. april kl. 18.00-21.00.

DANSK TAPAS OG CHOKOLADESMAGNING
Kr. 195,-

Vores køkken laver lækkerier til en skøn delikatessebuffet med REFBORGs specialiteter, som du nyder, inden Sine fra Summerbird fortæller om chokoladens verden og giver masser af smagsprøver på det, som vi mener er Danmarks bedste chokolade.

Tilmelding senest fredag den 30. marts på telefon 75332633
eller mail@refborg.dk.

EN AFTEN MED NATIONALRETTEN – FREDAG DEN 17. MARTS 2017

Fredag den 17. marts fra kl. 17.30 indbyder vi dig, dine venner og familie til:
STEGT FLÆSK MED PERSILLESOVS og GAMMELDAGS ÆBLEKAGE.
Pris kr. 195,- for begge retter. Børn under 12 år spiser til 1/2 pris.

Vi håber, du har lyst til at komme? Bord-reservering af eget bord eller plads ved langbord, senest onsdag den 15. marts på telefon 75332633 eller mail@refborg.dk. Ankomsttider: 17.30, 18.00, 18.30 eller 19.00.

AN EVENING WITH DENMARK’S NATIONAL DISH – FRIDAY MARCH 17TH
Friday March 17 at 17:30 we welcome you to join us for STEGT FLÆSK MED PERSILLESOVS (untranslatable pork deliciousness) and OLD-FASHIONED APPLECAKE.
Price is kr. 195- for both. Children under 12 years can eat for 1/2 price.

Come experience this Danish tradition together! Reserve your seats by Wednesday March 15 via 75332633 or mail@refborg.dk. Book your table: 17.30, 18.00, 18.30 or 19.00.

VALENTINSDAG PÅ REFBORG FREDAG DEN 10. FEBRUAR

– med latin hyggemusik af Aduana 😉

Giv din elskede en dejlig oplevelse med god mad, hyggelige rammer og dejlig latin-musik.
Fredag den 10.2. fra kl. 18.00 tilbyder vi i anledning af den kommende Valentinsdag (14.2.) en dejlig 2- eller 3-retters menu i Spiseriet til specialpris. I vælger selv menuen fra den nye a la carte menu.
2-retters menu: kr. 245,- pr. person. 3-retters menu: kr. 295,- pr. person (Côte De Boeuf + kr. 50,-). Forudbestil venligst på telefon 75 33 26 33 eller til mail@refborg.dk.
Aduana (med Mike Sullivan; Julian og Mario) spiller latin hyggemusik fra kl. 19-22.
Vi glæder os til at se jer.

REFBORG DELTAGER I DANMARKS STØRSTE RESTAURANTFESTIVAL I UGE 7

Fra søndag den 12. til søndag den 19. februar. Du får en lækker 3 retters menu og en flaske San Pellegrino. Kr. 215,- + billetgebyr. Få menuen serveret fra kl. 17.30-20.00 eller 20.00-22.30. Bestil dine billetter her. Drikkevaremenu kan tilkøbes på dagen.
http://diningweek.dk/restaurant/552-refborg/sydjylland
OBS: Billetter kan kun bestilles online via ovenstående link.

Menu:
Forret: Rødbedegravad laks med jordskokkesifon, balsamico-glace og sprød pastinak.
Hovedret: Braiseret GRAMBOGÅRD kalvespidsbryst med gulerodspuré, REFBORGs pommes rösti, bagt selleri, rosenkålsalat og timiansky.
Dessert: Vinter Panna Cotta, med æbler kogt i lakrids, marengskys og chokoladeslør.

Vegetarmenu:
Forret: Jordskokkesuppe med sprød gulerod, rugcroutons og persilleolie.
Hovedret: Kartoffel-speltotto, med bagt selleri, rosenkålssalat og balsamico-glace.
Dessert: Vinter Panna Cotta, med æbler kogt i lakrids, marengskys og chokoladeslør.

Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af hver menu, dette kan ikke ændres efterfølgende.

 

JULEFEST PÅ REFBORG
Lørdag den 3. december og lørdag den 10. december.

Julefrokost på REFBORG. God mad, god betjening, god stemning. Nye lokaler. Den bedste dansemusik. Kl. 18.30-01.30.

Læs mere om julefrokost 2016


NYTÅRSMENUEN FRA REFBORG 2016
Spar besværet! Hent en velsmagende nytårsmenu på REFBORG og nyd den sidste dag på året uden stress og jag. Du får en lækker 3-retters nytårsmenu, hvor forret og dessert er serveringsklar, mens hovedretten blot skal opvarmes og anrettes på en tallerken, lige inden servering.

Nytårsmenu og mere information, klik her


06.06.2016 PIGEAFTEN (Ladies Night) PÅ REFBORG 18.30-21.30
Du skal selvfølgelig ikke snydes for en Karmamejuaften her i 2016, derfor tilbyder REFBORG Hotel og Spiseri en Karmameju-aften med fokus på tørbørstning og velvære.
Ved arrangementet kan du helt ekstraordinært handle Karmameju produkter med 3 for 2 pris, hvis du skulle ønske at købe dig en tørbørste eller andre dejlige produkter til kroppen, og selv gå i gang.
Aftenen starter med en forfriskende velkomstjuice og en lækker pigebuffet. Pris 150 inkl. (Drikkevarer til buffeten kan købes efter ønske.)
Du kan tilmelde dig på mail@refborg.dk eller på telefon 75332633. Tilmeldingsfrist den 2. juni.

REFBORG Hotel and Eatery, with Karmameju, are offering an evening with a focus on dry brushing and wellbeing. At the event you can buy Karmameju products with a 3 for 2 price.
The evening starts with a refreshing welcome juice and a delicious buffet. Price is 150 kr. Drinks are available on request
To register, please mail@refborg.dk or telephone 75332633 Registration deadline 2nd. June

26.05.2016 J.B. SANDGRAVS VANDREPOKAL – BILLUND TRAV – 18.30. REFBORG LEVERER MADEN.
Laksemousse på plukket salat med brød og smør.
Farseret ribbensteg med mormorsalat, pommes risole og skysauce.
Bær mousse med brændte mandler.
Kr. 169,00 (børn under 10 år halv pris).
Bord bestilles hos Billund Trav, telefon +45 888 112 04 eller her.

01.03.2016 ST. PATRICKS DAY PÅ REFBORG DEN 19. MARTS KL. 17.30
Vi gentager den festlige tradition med at fejre den irske nationaldag: Kom og vær med. Velkomstdrik, 3-retters menu, Galway Quintet og solister spiller, der bliver dans, quiz og Riverdanceopvisning. En aften med en hyggelig, irsk stemning på REFBORG. Vi slutter aftenen af ca. kl. 23.30.
Pr. pr. person kr. 325,-.
MENU:
3-retters irsk inspireret menu:
Laksesteak med Brown Ale, nødder og persillecrumble, hertil fennikel-gulerodscrudité og luftig ølmousse.
Duet af irsk okse: langtidsstegt striploin og guinessbraiseret spidsbryst, hertil Pommes Anna, kålsauté og rodfrugstflan samt kraftig sauce.
Stoutkage med vanille-parfait og skovbærkompot.
Gode priser på øl, vin og vand på aftenen.
VÆRELSE:
Overnatning i dobbeltværelse i forbindelse med deltagelse i festen..
Særpris pr. værelse kr. 700,-, inkl. morgenmad.
TILMELDING:
Tilmelding på telefon 75 33 26 33 eller mail@refborg.dk, senest den 15. marts. Billetter betales og afhentes på REFBORG senest den 15. marts.

14.01.2016 – NYT MENUKORT
Så er det nye menukort klart. Vi starter med fuldt hus i aften torsdag, men du kan bestille bord i Spiseriet mandag til lørdag fra kl. 11.00 (frokost) og fra kl. 17.00 (aftenmenu). Telefon 75 33 26 33. Se menukort under “SPISERIET”.

KØKKENET OPGRADERES FRA LØRDAG DEN 9. JANUAR TIL ONSDAG DEN 13. JANUAR
Vi holder lukket i Spiseriet og for konferencer og selskaber i perioden 9.1.-13.1. 2016 på grund af ombygning i køkkenet. Vi serverer dog en fast menu mandag den 11.1. – onsdag den 13.1.
Hotellet og butikken holder åben alle dage.

SKAL JULEN VÆRE NEM? BESTIL ANDEN HOS REFBORG
To gode stykker and, hvide og brunede kartofler, franske kartofler, rødkål, æble med gelé og  god andesauce. Kr. 135,- pr. person. Ris ala mande med kirsebærsauce: Kr. 40,- pr. person.
Bestilles senest onsdag den 16. dec. Afhentes onsdag den 23. dec. kl. 15.00-21.00.

Det hele leveres klar til at komme i ovnen og inkl. en præcis beskrivelse af, hvordan du laver anden færdig. Så får du mere tid til de sidste gøremål, inden I skal holde juleaften. Glædelig jul.

PIGEAFTEN PÅ REFBORG – onsdag den 25. november kl. 18.30-21.30.
Rie fra Karmameju viser deres fantastiske skønhedsprodukter frem. Prøv, se og duft de rene, naturlige og aktive hudplejeserier, som vi forhandler i butikken. Det er en kæmpe oplevelse. Der vil være 20 % rabat på Karmameju produkter på aftenen (gælder kun denne ene aften), og masser af andre gode tilbud i gourmetbutikken.
Vi starter aftenen med en forfriskende velkomstjuice og en lille lækker pigebuffet kl. 18.30. Pris pr. deltager kr. 150,-. Drikkevarer til buffeten kan købes efter ønske. Tilmelding (senest lørdag den 21. november) på telefon 75 33 26 33 eller email: mail@refborg.dk

JULEFEST PÅ REFBORG – Lørdage: 28. november, 5. december (udsolgt) og 12. december (udsolgt).
Julefrokost på REFBORG. God mad, god betjening, god stemning. Nye lokaler. God dansemusik. Kl. 18.30-01.30.
Julebuffet
Hvide sild med karrysalat, Kryddersild med æble-peberrodscreme, Pandestegt rødspættefilet med grov remoulade.
Fennikelgravad laks med sennepsurter, Confitteret andelår med rød coleslaw tilsmagt med appelsin, Lun laksetærte med spinat, Økologisk medister med brunede kartofler, ”Holbæk”-skinke med hytteost og valnødder, Kalvesylte med grov sennep og rødbeder, Sprødstegt ribbensteg med fennikel-nøddesalat, Fyldt Hopballe kylling med tranebær og svampe, Glaseret skinke med grønlangkål.
Danske gårdoste med saltet, sødt og surt, Ris ala mande med kirsebærsauce
Selvfølgelig masser af lækkert brød, hjemmebagt og fra Billund Bageri.
Musik: Trio De Luxe. God dansemusik med alle de gode festklassikere – til alle aldre.
Priser
Julebuffet. Kr. 275,-
Julebuffet med øl-vin-vand under julebuffeten. Kr. 500,-
Julebuffet med øl-vin-vand hele aftenen. Kr. 600,-
Julebuffet med øl-vin-vand-snaps-drinks. Kr. 750,-
Overnatning i nyrenoverede værelser. Kr. 350,- pr. person. Kr. 300,- i enkeltværelsestillæg.
Tilvalg:
Velkomstdrink. Kr. 35,-
Kaffe/te og juleknas ved bordet. Kr. 45,-
Flæskestegssandwich til natmad. Kr. 75,-
OBS: Bestil inden 1. november og få en gratis velkomstdrink.

MORTENS AFTEN – tirsdag den 10. november 2015 fra kl. 18.00
Vi byder velkommen til Mortens Aften på REFBORG.
Klassisk andesteg med 3 slags kartofler, skysauce, bagte æble med gelé, surt.
Kejserinderis med brændte mandler og syltede kirsebær.
Kr. 185,- pr. person for 2 retter. Gode priser på øl- og vinmenu på dagen.
Tilmelding på telefon 75 33 26 33 eller email: mail@refborg.dk

EN AFTEN MED NATIONALRETTEN – torsdag den 17. september 2015 fra kl. 18.00
Vi inviterer hele Billund indenfor til FLÆSK OG PERSILLESOVS og gammeldags æblekage. Tilmelding på telefon 75 33 26 33 eller email: mail@refborg.dk
Kr. 185,- 

BØRNEKULTURDAGE I BILLUND – 21.-23. august 2015
REFBORG deltager med stand og madvogn ved de Internationale Børnekulturdage i Billund.
http://www.capitalofchildren.com/da-dk/playlearningcreativity/boernekulturdage

NYT MENUKORT – 17. august 2015
Så er menuen til efteråret udviklet, afprøvet, beskrevet og klar til alle vores gæster. Håber at se jer i Spiseriet mandag – lørdag 11.00-22.00.
Menukort aften

TRIATLON I BILLUND = GRILLTELT PÅ REFBORG – 12.-13. juni 2015
ChallengeDenmark triatlon med Billund som målby. Cykelruten passerer lige forbi. Vi er klar med god mad og drikke til alle tilskuere i området. Vi tyvstarter aftenen før, så du kan komme i triatlon stemning inden det store løb starter.
http://www.challengedenmark.dk/rute-2/

REFBORG LEVERER TIL BYENS FEST BILLUND – 5. juni 2015
Billund Friluft afholder Byens Fest i anlægget. REFBORG leverer maden. Snyd ikke dig selv for god mad og en festlig aften med dans i teltet. Mere info og tilmelding her:
http://www.billundfriluft.dk/byens-fest-2015/grundlovsfest.html

VI ÅBNER – 30. maj 2015
Spiseriet og gourmetbutikken åbner for første gang.
Åbningstider: Butik 11.00-14.00. Spiseriet: 11.00-22.00

RECEPTION
– 29. maj 2015
Billund Kro bliver til REFBORG. Vi fejrer det med en reception fredag den 29. maj 2015 kl. 13.00-16.00.
Se invitation