Det sker

 

EN AFTEN PÅ REFBORG

Forkæl jer selv og oplev den hyggelige stemning i vores spiseri

Tilbuddet gælder hver fredag og lørdag i februar og marts  !!!

Min. 2 personer.

Champagne & Snacks

Altid en god start

THE SOUP STARTER 1

Spansk fiskesuppe med lys fisk og tigerrejer, toppet med syrnet fløde og ”oliven salpicon”

Spanish fish soup with light fish and tiger prawns, topped with sour cream and “olive

salpicon” Hertil serveres Rustenberg Stellenbosch, Chardonnay

THE BEEF 1

Cote de boeuf med REFBORGS velkendte bearnaisesauce, hertil grove vinterurter samt

rustikke pommes frites.

Vi serverer og trancherer Côte de Boeuf ved bordet.

Cote de boeuf with REFBORGS well-known bearnaise sauce, served with coarse winter herbs

and rustic fries.

We serve and carve the Côte de Boeuf at the table.

Hertil serveres Barrail Du Blanc, Saint-Èmilion Grand Cru.

THE Creme brulee

Creme brûlèe tilsmagt med vanilje. Hertil ROMTOPF og sprøde marengskys med solbærstøv.

Crème brûlèe flavored with vanilla. For this, ROMTOPF and crisp meringuekiss with

blackberry dust.

Hertil serveres Chateau Des Beaulon, Pineau De Charentes 5 Års.

Kaffe eller the med sødt.

Coffee or tea with something sweet.

Dkk 595,- pr. person.

Kan serveres i glutenfri version. / Can be served in a gluten free version.

Bestil bord på 7533 26 33 eller mail@refborg.dk

____________________________________________________________________________

 

 

BILLETKØEN ER ÅBEN NU!

Så er det nu. Billetkøen til Dining Week 2018 er åben, og vi er klar til at tage imod dig.
Skriv dig op på: http://diningweek.dk/queue_form/fb_opslag