Selskaber

HOLD DIN NÆSTE FEST ELLER RECEPTION HOS OS
Barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag, mindesamvær og andre begivenheder kan du holde hos os og være sikker på at få +25 års erfaring med omkring planlægning og gennemførelse.

VI SKRÆDDERSYER DIN FEST
Vi har flotte lyse lokaler med en dejlig atmosfære. Vi sætter det gode værtskab i højsæde og vi har byens bedste køkken. Vi skræddersyer din fest så dagen bliver uforglemmelig for dig og dine gæster. Kom ind og tal med os om de mange muligheder,  se vores selskabslokaler og lad os sammen finde den rette løsning.

HELAFTENSARRANGEMENT
Er I mere end 20 personer til festen, kan vi tilbyde et helaftensarrangement, hvor alt er inkluderet lige fra velkomstdrink til natmad. Priserne starter ved DKK 695,-

NÅR vi siger helaftensarrangement så mener vi det – ingen skjulte overraskelser.

LOKALER
Vi har lokaler til selskaber af mange forskellige størrelser:

MØDE 1: 5-25 personer
MØDE 2: 20-50 personer
MØDE 1-2: : 5-75 personer

SAL 1: 20-75 personer

SAL 2: 20-75 personer

SAL 1-2: 20-200

Overnatning i forbindelse med et selskab ( min 30 gæster ) kr. 900,00 for dobbeltværelse incl. morgenmad.

Vi laver en pris og et relevant indhold til netop jeres arrangement. Send en forespørgsel på mail@refborg.dk eller kontakt Birthe eller Torben på telefon 75 33 26 33 for nærmere aftale.

Vores forslag kunne være:

Refborg brunch 

  • Røræg med HOPBALLE MØLLE brunch pølse og tørsaltet bacon (krydret)
  • Rørt yoghurt med müsli og crunch
  • Lun leverpostej med champignon og bacon samt syltede rødbeder
  • Koldrøget laks med rygeostcreme, pluk salat, sprøde maltchips og urter
  • Udvalg af økologiske pølser med tilpasset garniture
  • Økologisk brie med syltede nødder
  • Økologisk kornblomst med bagte blommer
  • Økologisk skæreost med peberfrugt og druer
  • Lune pandekager med sirup
  • Marmelade, honning og smørepålæg
  • Frisk frugtanretning
  • Udvalg af franskbrød, rugbrød og rundstykker
  • Wienerbrød
  • Økologisk smør
  • Kaffe/the/juice ad libitum
  • Pris pr. person 325,- ( børn indtil 12 år – halv pris)
  • Minimum 15 personer
  • Søndag minimum 50 betalende voksne

Frokost brunch

  • Hjemmelavet frugtsmoothie
  • Æg ”en cocotte”, med bacon og gammelknas
  • Små tærter med spinat og kylling
  • Tomater bagt med serranoskinke og parmesan
  • Røræg med HOPBALLE MØLLE brunch pølser (krydret)
  • Kold roastbeef med karrypickles og cornichons
  • Tigerrejer med dildemulsion
  • Små pommes røsti med persille
  • Røget Agustus skinke, serveret med olivensalat og pesto
  • Hjemmelavet kyllingesalat med æbler, peberfrugt, svampe og syltede rødløg
  • Økologisk skæreost med peberfrugt og druer
  • 2 sæsonaktuelle oste fra ARLA UNIKA, med chutney og relish
  • Marmelade, honning og smørepålæg
  • Udvalg af franskbrød, rugbrød og flutes
  • Pris pr person 355,- ( børn indtil 12 år – halv pris )
  • Minimum 15 personer
  • Søndag minimum 50 betalende voksne

Klassisk frokostbuffet:

  • Æg og rejer med mayonnaise
  • Lun fiskefilet med remoulade og citron
  • Røget laks med dilddressing og plukket salat
  • Kold roastbeef med peberrod, remoulade og ristede løg
  • Hamburgerryg med italiensk salat
  • Lun leverpostej med bacon og champignon
  • Ribbensteg med rødkål og asier
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Blandet salat med sæsonens friske grøntsager
  • Økologisk brie med honningsyltede nødder
  • Hjemmebagt brownie med creme fraiche
  • Udvalg af rugbrød, franskbrød og flutes
  • Økologisk smør  (3 år til og med 12 år -halv pris)
  • Pris pr. person 355,- ( børn indtil 12 år – halv pris )
  • Minimum 15 personer

Refborg delikatessebord:

  • Letrøget laksemousse med rejer og dildcreme samt salat
  • Håndpillede rejer vendt med basilikumpesto
  • Røget Agustus skinke, serveret med olivensalat og bagte tomater
  • Unghanerillette med balsamicosirup, gulerodschips og urtesalat
  • Quiche lorraine med bacon, løg og porre
  • Langtidsstegt kalveroast af velhængt lårtunge
  • Grillet ratatouille
  • Grisebryst braiseret i mørk øl, hertil kraftig sauce af skyen
  • Urtefarseret unghanebryst fra HOPBALLE MØLLE, med timian-hvidløgssauce
  • Pastasalat med urter julienne, hytteost og ristede mandler
  • Blandet salat med sæsonens friske grøntsager
  • Ostefad med ARLA UNIKA oste, hertil chutney og relish
  • Skovbærfromage på sprød kiksebund og kandiseret chokolade
  • Mandelmazariner med hvid chokoladeganache, råsyltede bær og chokoladesejl.
  • Udvalg af rugbrød, franskbrød og flutes
  • Økologisk smør
  • PRIS KR. 385,- pr person 
  • Min 20 personer. 

Refborg den ekstra gode buffet:

  • Fennikelgravad laks – salat – estragonskum – sprøde risflager – glacerede løg
  • Håndpillede rejer – bagte tomater – pastinakchips – agurk – dildemulsion
  • Kyllingesalat (æbler, peberfrugt, svampe, og syltede rødløg) – sprøde croutons
  • Rillette af okseskank -spidsbryst, – syrlig kål, maltchips – balsamicoglace
  • Brød og smør
  • Langtidsstegt oksefilet – sauté af svampe – kål – rødvinssky
  • Unghane fra HOPBALLE MØLLE, fyldt med svampesoufle – lynstegt blomkål med mandler
  • Braiserede grisekæber – glaceret med sauce af skyen – grillede gulerødder
  • Medallioner af grisemørbrad, hertil spinatflan – sprød peberbacon
  • Pommes duchesse med friske krydderurter
  • Pestostegte kartofler
  • Grov salat med sæsonens friske grønsager
  • Pastasalat – urter julienne – hytteost – ristede mandler
  •  
  • Økologiske oste – chutney – marmelade
  • Gateaux Marcell – råsyltede skovbær – kandiseret chokolade
  • Små panna cotta – broken gel – crumble
  • Islagkage lagt med fragilité og makronbunde – vaniljefløde – chokoladesejl
  •  
  • Pris pr. person 395,- kr.
  • Minimum 15 personer
  • ( Børn indtil 12 år halv pris )

Konfirmationsbuffet 2024

  • Tunmousse med rejer og salat
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Koldrøget laks med dildcreme
  • Brød og smør
  • Urtestegt svinefilet med timiansauce
  • Langtidsstegt oksefilet med rødvinssky
  • Bagte rodfrugter
  • Saute med svampe og kål
  • Salat af årstidens friske torvegrønt
  • Pommes Duchesse med urter
  • Pommes Rissolles
  • Pastasalat med hytteost og urter julienne
  •  
  • Brownie med hvid chokoladeganache
  • REFBORGS islagkage        
  • Pris pr. person 395,-  kr.
  • ( Børn indtil 12 år halv pris )
  • Minimum 15 personer

Refborg – klassikeren

Vælg selv 3 retter

  • Rejecocktail – asparges – bagt cherry tomat – salat – dressing.
  • Tunmousse – salat – sprødt – dildemulsion
  • Tarteletter med Hopballe Mølle Kylling – asparges stuvning
  •  
  • Kalvesteg – svampe-kål saute -skysauce – persillevendte kartofler.
  • Flæskesteg – kartofler – brunede kartofler – asier – rødkål – skysauce.
  • Sprængt Oksebryst – peberrodssauce – kartofler – dampede grønsager.
  •  
  • Islagkage – fragilité – makronbunde – chokoladeis – jordbæris – vaniliefløde – broken gel – chokoladesejl
  • Bærmousse – sprød bund – friske bær – chokolade sne
  • Klassisk æblekage – vaniljefløde – sprødt
  •  Pris pr. person 355,- kr. (Børn indtil 12 år halv pris )
  • Minimum 15 personer

Refborg – Den populære

Vælg selv 3 retter

  • Rødbedegravad laks – peberrodscreme – rogn – sprængt agurk – dildolie – sprød ris.
  • Carpaccio af okse – salat – basilikum – pinjekerner – parmesanchips – bagte tomater.
  • Unghanerillette – chiffonade af spidskål – balsamicosirup – porreolie – saltede mandler -sprød rugchips.
  •  
  • Ballotine af unghane fra Hopballe Mølle – grøntsagssauté – saltbagt selleri – hvidløgs-timiansky – pommes duchessse.
  • Helstegt Oksefilet – spinatflan – Pommes Anna – rødvinsglace – grillede gulerødder
  • Duet af gris – gulerodspuré – svampe saute – pommes røsti – æble-peberrodssky.
  •  
  • Panna cotta med hvid chokolade – sorbet – sprødt – frisk frugt/bær.
  • Mandeltærte – hvid chokoladeis – marinerede nødder- bær – coulis.
  • Fransk chokoladetærte – saltkaramel – pæremousse – sorbet – crumble – broken gel
  • Pris pr. person 395,-  kr. ( Børn indtil 12 år halv pris)
  • Minimum 15 personer

Refborg – Den moderne

Vælg selv 3 retter

  • Skindstegt torsk – blomkål-fennikelsaute – trøffelhollandaise – urtesalat.
  • Tapastallerken: Tigerrejer – rødbede gravad laks – unghanerilette – røget okseinderlår – spansk fiskesuppe.
  • Seared tun – jomfruhummere – hummerhollandaise – pluksalat – sprøde risflager
  •  
  • Kalvefilet i sprød kappe med svampesoufle – saute af grønsager – rodfrugtflan Rosmarinsky – pommes macaire m urter.
  • Krondyrfilet – bagte rodfrugter – Cognacsauce med brombær –
  • svampe-druesauté – pommes anna
  • Langtidsstegt oksemørbrad – rodfrugtflan – kålsaute – blomkålspuré –
  • sauce Italienne – pommes fondant.
  •  
  • Gateaux Marcell – hvid ganache – brændte mandler- lys parfait – bær – karamel
  • Creme brûllé med Bailey – solbærsorbet – syltede pærer – krystalliseret
  • chokolade.
  • Udvalg af køkkenets hjemmelavede dessertspecialiteter. Is – kage – fromage mm.
  •  
  • Pris pr. person 455,- kr. ( Børn indtil 12 år halv pris )
  • Minimum 15 personer

Refborg – Natmad

Klar suppe med boller og urter                                70,-

Minestrone                                                               70,-

Gullaschsuppe                                                          70,-

Aspargessuppe                                                         70,-

Lav selv hotdog                                                        70,-

Lav selv flæskestegsandwich                                    75,-

Æggekage med flæsk                                               85,-

Tærtebord (skinke, kylling, laks) med salat               80,-

Pølse/ostebord og lun leverpostej                           95,-

Festarrangementer:

Sammensæt selv jeres egen festmenu. Vælg forret, hovedret, dessert og evt. natmad. Afgør selv hvilken type festarrangement De foretrækker Vi kan tilbyde lokaler fra 20 – 150 personer.

Fest 1

Velkomstdrink

Menu: 3 retter frit sammensat efter festmenuen

Husets hvid/rød og dessertvin samt øl og sodavand ad libitum-

gældende i 7 timer

Dejligt koldt vand for tørst og vin for smag

Kaffe-the med småkager 1 cognac/likør

Natmad

Pris pr kuvert kr. 775,- for ”den klassiske”

Fest 2

Velkomstdrink med snacks

Menu: 3 retter frit sammensat efter festmenuen

Husets hvid/rød og dessertvin samt øl og sodavand ad libitum-

gældende i 7 timer

Dejligt koldt vand for tørst og vin for smag

Kaffe-the med Kransekage 1 cognac/likør

Natmad

Pris pr kuvert kr. 825,- for ”den populære”

Fest 3

Velkomstdrink med appetizer

Menu: 3 retter frit sammensat efter festmenuen

Husets hvid/rød og dessertvin samt øl og sodavand ad libitum-

gældende i 7 timer

Dejligt koldt vand for tørst og vin for smag

Kaffe-the med Summerbird chokolade 1 cognac/likør

Natmad

Pris pr kuvert kr. 925,- for ”den moderne

 

 Opgradering:

Snacks – chips på borderne under dansen: pris pr. kuvert kr.  18,-

Alm. spiritus (gin, rom, vodka, mokai mv.) pris pr. kuvert kr.  85,-

Sorbet “ganerenser” inden hovedret: pris pr. kuvert kr.  24,-

Kaffe med tilbehør

Kaffe pakke 1

Kaffe / the – 1/1 bolle med smør – kringle – småkager                            kr. 135,-

Kaffe pakke 2

Kaffe / the – 1/1 bolle med pålæg/ost – lagkage – småkager                   kr. 155,-

Kaffe pakke 3

Kaffe/the – 1 bolle med pålæg/ost – kringle –  lagkage og småkager     kr. 185,-

2 x snitter med 1 øl eller sodavand – kaffe/the og lagkage                      kr. 195,-

2 x smørrebrød med 1 øl eller sodavand kaffe/the og lagkage               kr. 210,-