Vi søger: Morgenkok

REFBORG i Billund søger en superfrisk, motiveret og engageret Morgenkok.

Da vores dygtige morgenkok har søgt nye udfordringer, søger vi nu med lys og lygte efter en afløser.

På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af gode råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang. Køkkenet skal levere a la carte madoplevelser til vores eget ”Spiseriet”, men også til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset.

Personen vi leder efter, er udlært kok/cater med erfaring i frokostbuffeter, mødeforplejning o.lign.

Du er knivskarp i køkkenet, og du brænder for at gøre en forskel for både gæster og kollegaer Du drømmer om at arbejde i et moderne køkken, hvor vi hver dag arbejder på at udvikle os til glæde for gæsterne, såvel ud af huset, som i huset.

Du arbejder ud fra princippet om, at god mad selvfølgelig er lavet fra bunden Du arbejder struktureret og målrettet, og vil gerne have en afvekslende arbejdsdag, hvor du både bager, steger, koger, anretter og udvikler nye retter.

Du er klar til at starte snarest, men vi venter på den rette

Dine arbejdsopgaver vil som udgangspunkt være:

Klargøring af morgenbuffet

Tilberede og anrette mad til vores frokostgæster

Forberede og anrette mødeforplejning til vores kursister og konferencegæster

Bage brød og kager

Hjælpe til med varemodtagelsen, og sikre den gode kvalitet

Vi tilbyder:

Et stærkt team af glade kollegaer, bestående af 5 faglærte kokke og 2 elever i køkkenet.

I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet

En god omgangstone

Plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle

Ordnede forhold med aflønning ud fra erfaring og kvalifikationer

Gode arbejdstider (fortrinsvis hverdage 6-14, dog kan enkelte weekend og aftenvagter forekomme)

REFBORG er: Beliggende i Billund.

Bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor.

Kun 25 min bilkørsel fra Vejle.

Max 1 times kørsel fra; Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm.

En super arbejdsplads.

I rivende udvikling.

Et sted med plads til forskelligheder.

Ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, og hvis ovenstående har vakt din interesse, så send din ansøgning allerede i dag. Send den på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os. Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633