Vi søger: Kreativ kok

REFBORG i Billund søger en superfrisk alsidig og kreativ kok.

Da en vores dygtige kokke har søgt nye udfordringer, søger vi nu med lys og lygte efter en afløser.

På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af gode råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang. Køkkenet skal levere a la carte madoplevelser til vores eget ”Spiseriet”, men også til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset.

Personen vi leder efter, er udlært kok med dansk svendebrev.

Du skal have erfaring med ala carte, selskaber, konferencer mm.

Du er knivskarp i køkkenet, og du brænder for at gøre en forskel for både gæster og kollegaer

Du drømmer om at arbejde i et moderne køkken, hvor vi hver dag arbejder på at udvikle os til glæde for gæsterne, såvel i restauranten, til selskaber og ud af huset.

Du arbejder ud fra princippet om, at god mad selvfølgelig er lavet fra bunden

Du arbejder struktureret og målrettet, og vil gerne have en afvekslende arbejdsdag

Du er klar til at starte snarest, men vi venter på den rette

Du er klar til at varetage alle opgaver i et travlt køkken

Vi tilbyder:

Et stærkt team af glade kollegaer, bestående af 5 faglærte kokke og 2 elever i køkkenet.

I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet

En god omgangstone, med plads til smil og humor

Mulighed for at udfolde dine kreative evner, da du som kok er med til at opdatere vores menukort flere gange årligt

Ordnede forhold med aflønning ud fra erfaring og kvalifikationer Fleksible kollegaer

REFBORG er:

Beliggende i Billund.

Bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor.

Kun 25 min bilkørsel fra Vejle.

Max 1 times kørsel fra; Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm.

En super arbejdsplads.

I rivende udvikling.

Et sted med plads til forskelligheder.

Ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, og hvis ovenstående har vakt din interesse, så send din ansøgning allerede i dag. Send den på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os. Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633