VI SØGER ENGAGERET KOK

VI SØGER 1 ENGAGERET KOK TIL FASTANSÆTTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL VÆRE MED TIL AT VIDREFØRE OMRÅDETS BEDSTE HOTEL OG SPISERI FOR BÅDE TURISTER OG LOKALE SAMT BIDRAGE TIL VORES FORTSATTE UDVIKLING.

STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT.

På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger.

I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang. Du er med til at skabe menukortet, der bliver med afsæt i det nordiske køkken, tilsat klassikere fra ind- og udland. Køkkenet leverer a la carte til Spiseriet, men også til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset.

Huset tilbyder ordnede forhold, en god stemning og plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle. Vi arbejder alle på at sikre vores gæster har lyst til at komme tilbage til os, og at vores medarbejdere har en god og sjov hverdag.

HVAD ER REFBORG?:

REFBORG er beliggende i Billund.

6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet

REFBORG er bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor.

REFBORG er kun 25 min bilkørsel fra Vejle.

REFBORG er max 1 times kørsel fra; Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm.

REFBORG er en super arbejdsplads.

REFBORG er i rivende udvikling.

REFBORG er et sted med plads til forskelligheder.

REFBORG er ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster.

Vi er:

I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet

Seriøse, men stadigvæk også afslappede og med en fri omgangstone Ordensmennesker

Økologiske

Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året)

Fleksible

Kvalitetsbevidste

Du er:

Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling

Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst

Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen

I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet

Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette

Indforstået med at arbejde aften og weekend

Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer

Villig til at bistå med varebestilling og egenkontrol

Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt

Glad og har en god portion humor

Send din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os. Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633, eller indehaver Torben Klovborg på telefon 4041 8133. Vi glæder os til at høre fra dig.