Take Away Fredag den 27 og lørdag den 28 februar

I denne weekend hylder vi ”mormorkøkkenet”, vi har sammensat denne lækre menu til jer:

Forretter:

  • Tarteletter med hjemmelavet høns i asparges med HOPBALLE kylling, hvide og grønne asparges (2 tarteletter pr. person) eller:
  • Tunmousse med dressing og rejer, tomat, pluk salat og brød.

Hovedretter:

  • Stegt flæsk (6 stykker pr. person) med persillesauce, kogte kartofler og økologiske rødbeder, eller
  • Dansk bøf (200 grams bøf) med bløde løg, kogte kartofler, skysauce og økologiske rødbeder, eller
  • Stegt kylling fra HOPBALLE, med skysauce, kogte kartofler og agurkesalat

Desserter:

  • God gammeldags frugtsalat med vaniljecreme, eller
  • Frugttrifli med creme og makroner
  • Pris Hovedret:                                         Kr. 130,-
  • Pris 2 retter:                                             Kr. 170,-
  • Pris 3 retter:                                             Kr. 200,-

Til børnene kan vi lave følgende:

  • Røde pølser med pommes frites, eller
  • Kyllingebryst med pommes frite
  • Kr.    60,-

Vegetarmenu:

  • Pluk salat med grillede rodfrugter, rødbedebøffer med quinoa samt lynstegt blomkål vendt med vinag
  • Kr. 130,-

Tak for Støtten, i denne svære tid

Team Refborg