Nytårsmenu 2020

Afhentes mellem kl. 12.00 – 15.00 hvor vi byder på et glas bobler.

Forret: Cremet jordskokkesuppe med balotine af torsk, sprøde urter og hummerolie, hertil hjemmebagt brød og smør

Hovedret: Tournedos af oksemørbrad, serveret med pommes rösti, gulerodspuré, syltede skalotteløg og svampeflan. Hertil kraftig rødvinsglace

Dessert: Hvid chokoladepanna cotta og mørk chokolademousse, serveret med blodappelsinappelsingelé, browniecrumble, bagt klementin og sprød lime

Pris pr kuvert kr. 345,00

Appetizere: Rejemousse med dild, serveret i sprød butterdej, hertil lakserogn Unghanerilette med basilikumskum og puffet ris Luftig letrøget laksemousse på bund af sprød saltkiks, hertil urtesalat Petit four til kaffen

Pris pr kuvert kr. 58,00

Petit four til kaffen kr. 28,00 pr person

Natmad: Platte med dansk charcutteri, UNIKA oste. Hertil chutneys, relish, sylt mm samt hjemmebagt brød

Pris pr kuvert kr. 75,00

Børnemenu:

Forret: Luftig letrøget laksemousse på sprød salat, hertil dressing og bagte tomater samt hjemmebagt brød og smør

Hovedret: Hakkebøf med ovnstegte kartofler, Skysauce og grønsagsstave

Dessert: Hvid chokoladepanna cotta og mørk chokolademousse, serveret med blodappelsingelé, browniecrumble, bagt klementin og sprød lime

Pris pr kuvert kr. 150,00

Vegetarisk nytårsmenu:

Forret: Rødbeder i struktur. Rødbedesalat med brombærdressing, borscht og rødbedechips. Hertil estragonskum og sprøde rugcroutons.

Hovedret: Blomkåls-selleribøffer med svamperisotto, grillet spidskål og urteolie

Dessert: Hvid chokoladepanna cotta og mørk chokolademousse, serveret med blodappelsinappelsingelé, browniecrumble, bagt klementin og sprød lime

Pris pr kuvert kr. 345,00

Appetizer – 3 retter – Petit four – natmad kr. 449,00