Nytårsmenu 2019

REFBORGS -NYTÅRSMENU 2019:

Forret (skal varmes og anrettes hjemme):

Flødelegeret hummersuppe tilsmagt med cognac. Med fyld af urter julienne og tigerrejer. Hjemmebagt brød

Hovedret (skal varmes og anrettes hjemme):

Bouef af dansk oksemørbrad, hertil spinatflan, glacerede rodfrugter, sauté af vinterens kål, pommes anna samt sauce Italienne

Desserttapas (skal anrettes hjemme):

Små skåle med panna cotta tilsmagt med baileys, mørk chokolademousse med rom, mandelmazariner med luftig brombærskum, skovbærmousse på sprød bund, samt hvid chokoladeparfait med nøddecrumble

Pris pr kuvert kr. 325,00

Appetizere:

Luftig letrøget laksemousse på bund af sprød saltkiks, hertil urtesalat og rogn

Confitteret unghane med grønkålssalat og syltet rødbede

Fyenslandskinke med pimentskum og pestomarineret kål

Pris pr kuvert kr. 50,00

Petit four til kaffen kr. 25,00 pr person.

Natmad:

Platte med dansk charcutteri, danske oste. Hertil chutneys, relish, sylt mm samt hjemmebagt brød

Pris pr kuvert kr. 75,00

Børnemenu:

Tunmousse med salat og rejer, hertil tomater og agurkedrys

Hakkebøf med ovnstegte kartofler, skysauce og grønsagsstave

Chokoladebrownie med vaniljeskum og marinerede bær samt hvid chokoladeparfait med nøddecrumble

Pris pr kuvert kr. 150,00

Voksen: Appetizer – 3 retter – Petit four – natmad kr. 428,00