Butik

GOURMETBUTIK I BILLUND  
I butikken sælger vi delikatesser indenfor både mad- og drikkevarer, samt udvalgt brugskunst, som vi også selv har brugt som interiør i REFBORG.

Vi har fyldt køledisken op, så du igen kan få få specialoste, lidt charcuteri, kylling, tag-med-retter og meget mere. Følg med via Facebook siden, men kig også gerne ind i butikken, der kommer nye varer næsten hver dag.

UDVALG
Vin fra de bedste vinhuse, specialøl fra Bøgedal Brew, Fur bryghus, Grauballe Bryghus og Jacobsens, Antons safter og sodavand, spiritus, whisky og snapse fra Fary Lochan, is og proteinis fra Skarø Is og Summerbird, kaffe fra Nicolas Vahé, te fra Numi og Clipper, Hopballe Mølle kyllinger, garanti-møre bøffer af oksefilet, velsmagende specialoste fra Arla Unika, lakrids fra Amerelli, chokolade og Lakrids fra PR, chokoladelækkerier fra Summerbird, gourmet-delikatesser fra Kudsk, Sorgenfri, Nicolas Vahé og Lie Gourmet, kæmpe sortiment af krydderier fra Mill & Mortar, brugskunst fra House Doctor, Bloomingville, Sjælør, LindDNA og Muubs, samt mange andre varer. Vi er også regionens eneste forhandler af de lækre skønhedsprodukter fra Karmameju.

En række af varerne er økologiske. Andre er bare blandt de bedste i deres kategori. Kig ind. Der kommer hele tiden nye varer i butikken.

SMAGSPRØVER OG SMAGEGAVER
I butikken vil der oftest være smagsprøver, så du kan prøvesmage, hvorfor vi synes, vi har de bedste varer. Og vi laver gerne en gavekurv, så du kan give de gode varer videre til dine nærmeste.

TAG-MED-RETTER
I butikken kan du også få dagens ret med hjem, som du selv kan varme. Se mere under menupunktet “take-away”.

DRIKKEPAUSE
Vi har vi lavet et lille hyggeligt hjørne, hvor du kan holde en pause blandt alle gourmet- delikatesserne. Rancillo er en af de bedste kaffemaskiner, du kan få. Den har vi købt, så du kan få byens bedste kaffe, espresso, cappucino, cortado eller kakao. Er du mere til en kold forfriskning, en skøn kop te, en specialøl eller et godt glas vin, så serverer vi ligeså gerne det. Du kan også nyde et stykke chokolade eller en anden delikatesse, som du lige har købt i butikken.

Vi ses i butikken.